استئوپروز 3

در این مطالعه، پژوهشگران استرالیایی ، 275 زن 70 تا 85 ساله را که در یک مطالعه  5 ساله در مورد مکمل کلسیم و استئوپروز ومیزان مصرف چای سبز یا چای معمولی شرکت کرده بودند ، بررسی کردند.

همچنین اندازه گیری چگالی استخوان ران هم در ابتدا و هم در انتهای این مطالعه 5 ساله انجام گرفت.

نتایج در ژورنال امریکایی تغذیه چاپ شد و نشان داد چگالی استخوان ران در زنانی که به طور منظم از چای استفاده می کنند در مقایسه با آنها که چای نمی نوشند، بالاتر است.

چگالی ماده معدنی استخوان نیز در کسانی که چای می نوشند بالاتر از بقیه است. همچنین کاهش توده استخوانی در این افراد در طی یک دوره 4 ساله  در مقایسه با کسانی که چای نمی نوشند، بسیار کم است.

این نتایج مانند سابقه مصرف سیگار واستفاده از مکمل کلسیم به عنوان نوعی فاکتور به حساب می آیند.

پژوهشگران هنوز رابطه ای بین تعداد فنجان چای مصرف شده در هر روز با چگالی ماده معدنی استخوان نیافته اند.

"آماندا دواین"  پژوهشگر دانشگاه وسترن استرالیا می گوید : " متغیر های دیگر مانند کلسیم رژیمی ، مصرف قهوه ، فعالیت بدنی و سیگار، مداخله گر های مهمی در ارتباط  بین چای و چگالی استخوان به شمار نمی روند.

پس روی هم رفته دانسته های ما این مفهوم را که مصرف چای از طریق کاهش از دست دادن توده استخوانی اثرات مفیدی روی ساختار استخوان دارد، تایید می کند.

پژوهشگران می گویند یافته های بیشتر نیازمند تعیین چگونگی  اثر نوشیدن چای بر توده استخوانی است.

مطالعات قبلی بیان کرده اند که فیتو کمیکال ها در چای ، مانند فلاوونوئیدها ، ممکن است مسئول حفاظت در برابر از دست دادن توده استخوانی باشند که این اثر ناشی از خاصیت شبه استروژنی آنهاست.

منبع :

http://www.medicinnet.com

مترجم و گردآورنده : محبوبه غلامی نژاد

/ 2 نظر / 27 بازدید
!

بابت متن مفیدتون کمال تشکر رو دارم [گل] سلیس و روان ترجمه شده منتظر فعالیت های بعدیتون.... با ارزوی موفقیت .

!

بابت متن مفیدتون کمال تشکر رو دارم [گل] سلیس و روان ترجمه شده منتظر فعالیت های بعدیتون.... با ارزوی موفقیت .